carta da la saira. Abendkarte.

Crusch Alba

da la Guarda Lodge

 

 

prüms plats / Vorspeisen

 

salata masdada pitschna / Sommersalat klein 8.00

 

salata masdada gronda / Sommersalat gross 14.00

 

salata cun chaschöl chavra frais-ch / 

Salat mit frischem Unterengadiner Ziegenkäse 14.00

 

chaschöl chavra Alp Suot / Ziegenfrischkäse (100g) 11.00

 

schoppa da giuotta / Bündner Gerstensuppe 9.50

 

eir prüm plat: pitschnas purziuns Capuns e Ravioli

Die kleinen Portionen Capuns und Ravioli servieren wir auch als Vorspeisen

 

 

specialitats dal Grischun / Bündner Spezialitäten

 

capuns „Val Lumnezia“ 

(5) 26.00 / (3) 18.00

capuns sainza charn / vegetarisch

(5) 26.00 / (3) 18.00

 

ravioli pizzoccheri / Buchweizen-Ravioli 24.00

pitschna purziun / kleine Portion 19.00

 

bizoccals cun verdüra / Pizokel mit Gemüse 22.00 

 

 

fratemf / Ragout

 

fratemf da bouv cun bizoccals e verdüra / 

Rinds-Ragout mit Pizokel und Gemüse 33.00

 

fratemf d'agnè cun bizoccals e verdüra / 

Lamm-Ragout mit Pizokel und Gemüse 33.00

 

Declaraziun da la charn: Fratemf Svizra, Frantscha ed Irlanda (Hatecke). Salsiz: Svizra (Prevost e Hatecke).

 

 

dutscherias

 

tuorta da nusch / Nusstorte 6.50

tuortas / Kuchen 6.50

 

culas glatscha / Glace Kugeln

3.50 (1) / 6.50 (2) / 9.00 (3)

 

coupe à la tuorta da nusch /

Engadiner Nusscoupe 11.00

 

Affogato 6.00

 

glatscha da vaniglia e smarties / Vanilleglacé Smarties 6.50